Meer resultaten voor vertalend woordenboek

vertalend woordenboek
Welke taalbronnen zijn ook nuttig voor u?
Maar het is niet zo dat wij de hele tijd met onze neus in de vertalende Van Dale-woordenboeken zitten. Integendeel, een goede vertaler grijpt eerst naar een verklarend woordenboek dat is een eentalig woordenboek in de brontaal en pas daarna naar een vertalend woordenboek.
Frans UCLL.
Het afleggen van deze toets op het voorziene moment is een noodzakelijke voorwaarde om te kunnen deelnemen aan het examen van Frans eerste examenperiode. Indien de student deze toets niet aflegt op het voorziene moment wegens ongewettigde afwezigheid, heeft de student een NA niet afgelegd voor het examen van Frans eerste examenperiode.
Het woordenboek op je Kobo eReader gebruiken kobo.com/help.
Een woordenboek toevoegen of verwijderen.: Voor het toevoegen van een woordenboek, tik je op het plus-pictogram naast het woordenboek dat je wilt toevoegen. Om een woordenboek te verwijderen, tik je op het vinkje naast het woordenboek dat je wilt verwijderen.
Google Translate.
Privacy en voorwaarden Help Feedback sturen Over Google. Taal herkennen Nederlands Engels Frans. Talen omwisselen CtrlShiftS. Engels Nederlands Frans. Spraakinvoer wordt niet ondersteund in deze browser. Ingesproken tekst vertalen. Spraakuitvoer wordt niet ondersteund in deze browser. 0 / 5000. Handschrift inschakelen Invoertool selecteren. Vertalingen zijn gendersspecifiek. Meer over deze brontekst. Brontekst vereist voor aanvullende vertaalinformatie. Vertalen uit het. Recent gebruikte talen. Vertalen naar het. Recent gebruikte talen. Taal herkennen Nederlands Engels Frans. Talen omwisselen CtrlShiftS. Engels Nederlands Frans. Kies een document. Upload een bestand van het type doc, docx, odf, pdf, ppt, pptx, ps, rtf, txt, xls of xlsx.
Medische terminologie Taalunieversum.
Aantal termen: onbekend. Medisch woordenboek voor kinderen. Voorbeelden: ja afbeeldingen. Aantal termen: 40. Aantal termen: onbekend. Aantal termen: onbekend. Psychisch: Encyclopedisch woordenboek van de psychologie. Aantal termen: onbekend. Aantal termen: onbekend. Aantal termen: onbekend. Ziekenhuis.nl: ziektebeelden, onderzoek diagnose, behandelingen, medicijnen.
Filter, tijdschrift over vertalen.
In het warme seizoen zitten we, eveneens aan een lange tafel, op het terras. De oppervlakte van het tafelblad moet groot genoeg zijn voor: een dubbele set Van Dales woordenboek Nederlands; een dubbele set Van Dales vertaalwoordenboeken, Frans of Duits of Engels, al naargelang; twee maal Het juiste woord, dat is een betekeniswoordenboek dat sinds 1928 al samengesteld wordt door enige jezuïeten; een voorzetselgids, want wij, Vlamingen, van welk dialect ook, zijn veroordeeld tot een permanent gevecht met de voorzetsels; een synoniemenwoordenboek, op dat punt voldoet Van Dale niet; rijmwoordenboeken.
Italiaanse woordenboeken, online woordenboek, Italiaans-Nederlands, vertalen. E-mailadres. Facebook. Instagram. Pinterest. RSS. Twitter. YouTube.
Heel wat anders zijn het Friulaanse online woordenboek, het Napolitaans online woordenboek of het Sardijns online woordenboek. Wil je dichten of Italiaanse woordjes toevoegen in je Sinterklaasgedicht, dan brengen woordenboeken niet per definitie uitkomst. Niet getreurd: zelfs daar zijn sites voor! Inspiratie vind je door een woord in te vullen bij Rime poetiche of door te selecteren op het woordeinde amore, colore, bambini, grissini. Italiaanse woorden leren woordenlijsten. Bij de doktor. Naar de kapper.
Engels-Frans woordenboek vertaling bab.la.
Als de resultaten te uitvoerig zijn, zijn er filteropties om de resultaten te verbergen die niet met jouw criteria overeenkomen. Als je een Frans woord of de vertaling ervan niet begrijpt kun je gewoon de Web, Afbeeldingen of Wikipedia-zoekfuncties gebruiken om meer informatie te vinden. Alfabetisch zoeken in het woordenboek Engels-Frans. Als je niet zeker bent van het woord dat je wilt vertalen kun je in het woordenboek Engels-Frans bladeren. Gebruik de letters om een complete lijst te zien van woorden uit het woordenboek Engels-Frans die met jouw gekozen letter beginnen. Wanneer je gevonden hebt waarnaar je zocht klik je op het betreffende woord en alle Franse woorden en synoniemen in ons woordenboek worden dan getoond. Online woordenboeken Nederlands.

Contacteer ons