Op zoek naar vertalend woordenboek?

vertalend woordenboek
Welke taalbronnen zijn ook nuttig voor u?
Maar het is niet zo dat wij de hele tijd met onze neus in de vertalende Van Dale-woordenboeken zitten. Integendeel, een goede vertaler grijpt eerst naar een verklarend woordenboek dat is een eentalig woordenboek in de brontaal en pas daarna naar een vertalend woordenboek.
Univertaal voor wetenschappelijk vertalen, redigeren en corrigeren.
Als ze dan meteen aan Univertaal denken, heb je inderdaad een bijzondere naam opgebouwd. Proeflezen en redigeren. Univertaal is een academisch-wetenschappelijk vertaalbureau voor onderwijs en onderzoek. Voor onze klanten regelen we ook zakelijke, juridische en technische vertalingen. Diploma laten vertalen.
Het woordenboek op je Kobo eReader gebruiken kobo.com/help.
Een woordenboek toevoegen of verwijderen.: Voor het toevoegen van een woordenboek, tik je op het plus-pictogram naast het woordenboek dat je wilt toevoegen. Om een woordenboek te verwijderen, tik je op het vinkje naast het woordenboek dat je wilt verwijderen.
Google Translate.
Privacy en voorwaarden Help Feedback sturen Over Google. Taal herkennen Nederlands Engels Frans. Talen omwisselen CtrlShiftS. Engels Nederlands Frans. Spraakinvoer wordt niet ondersteund in deze browser. Ingesproken tekst vertalen. Spraakuitvoer wordt niet ondersteund in deze browser. 0 / 5000. Handschrift inschakelen Invoertool selecteren. Vertalingen zijn geslachtsspecifiek. Meer over deze brontekst. Brontekst vereist voor aanvullende vertaalinformatie. Vertalen uit het. Recent gebruikte talen. Vertalen naar het. Recent gebruikte talen. Taal herkennen Nederlands Engels Frans. Talen omwisselen CtrlShiftS. Engels Nederlands Frans. Kies een document. Upload een bestand van het type doc, docx, odf, pdf, ppt, pptx, ps, rtf, txt, xls of xlsx.
Medische terminologie Taalunieversum.
Aantal termen: onbekend. Medisch woordenboek voor kinderen. Voorbeelden: ja afbeeldingen. Aantal termen: 40. Aantal termen: onbekend. Aantal termen: onbekend. Psychisch: Encyclopedisch woordenboek van de psychologie. Aantal termen: onbekend. Aantal termen: onbekend. Aantal termen: onbekend. Ziekenhuis.nl: ziektebeelden, onderzoek diagnose, behandelingen, medicijnen.
Filter, tijdschrift over vertalen.
In het warme seizoen zitten we, eveneens aan een lange tafel, op het terras. De oppervlakte van het tafelblad moet groot genoeg zijn voor: een dubbele set Van Dales woordenboek Nederlands; een dubbele set Van Dales vertaalwoordenboeken, Frans of Duits of Engels, al naargelang; twee maal Het juiste woord, dat is een betekeniswoordenboek dat sinds 1928 al samengesteld wordt door enige jezuïeten; een voorzetselgids, want wij, Vlamingen, van welk dialect ook, zijn veroordeeld tot een permanent gevecht met de voorzetsels; een synoniemenwoordenboek, op dat punt voldoet Van Dale niet; rijmwoordenboeken.
AKIRA TRANSLATIONS Taaldrop.
Van Belle, Taalboek Nederlands, De Nederlandsche Boekhandel/Pelckmans, 1997. VDe Dikke Van Dale online versie. VDEe Van Dale Engels vertalend woordenboek online versie. VDFe Van Dale Frans vertalend woordenboek online versie. van Sterkenburg, Groot woordenboek van Synoniemen en andere betekenisverwante woorden, Van Dale Lexicografie, 1991.
Engels-Frans woordenboek vertaling bab.la.
Als de resultaten te uitvoerig zijn, zijn er filteropties om de resultaten te verbergen die niet met jouw criteria overeenkomen. Als je een Frans woord of de vertaling ervan niet begrijpt kun je gewoon de Web, Afbeeldingen of Wikipedia-zoekfuncties gebruiken om meer informatie te vinden. Alfabetisch zoeken in het woordenboek Engels-Frans. Als je niet zeker bent van het woord dat je wilt vertalen kun je in het woordenboek Engels-Frans bladeren. Gebruik de letters om een complete lijst te zien van woorden uit het woordenboek Engels-Frans die met jouw gekozen letter beginnen. Wanneer je gevonden hebt waarnaar je zocht klik je op het betreffende woord en alle Franse woorden en synoniemen in ons woordenboek worden dan getoond. Online woordenboeken Nederlands.

Contacteer ons