Zoeken naar 1 ton geld

1 ton geld
Beter rekenen Grote getallen.
1 met 3 nullen. 1 met 6 nullen. 1 met 9 nullen. 1 met 12 nullen. 1 met 15 nullen. 1 met 18 nullen. 1 met 21 nullen. 1 ton 1000 kilogram. 1 ton 100.000 euro. Meten en wegen. Over deze website.
Amsterdamse straattaal.
Alle woorden zijn toegevoegd door onze bezoekers. Als iets niet klopt of ontbreekt kun je het zelf toevoegen of wijzigen. Log in of meld je daarvoor aan in de rechterkolom. Het is lekker weer. Het is planga weer. Hou je bek! Ik heb geen geld.
een ton kilometers Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Omdat een zilveren gulden tijdenlang tien gram woog, had je met een ton zilver honderdduizend gulden. Inmiddels betekent een ton honderdduizend euro. En ton in de betekenis honderdduizend kan nu kennelijk ook voor iets anders dan geld worden gebruikt, en wel kilometers.
ton geld Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Er lag n ton aan geld en een arsenaal. Found a ton of money and an arsenal in there, sir. of money and an arsenal in there, sir." Dan is het maar goed dat ik, we een ton aan geld hebben.
een ton als bijv. naamwoord euro, kilo in het engels Vertalen.nu vraagbaak.
Een Britse ton is 1016KG. Gemakshalve neem je aan dat Ton geld en Ton gewicht hetzelfde is in Het Engels. A ton 100 pond sterling OF honderd mijl per uur. Dit is slang. Dus een ton geld wordt zoiets als: a hundred K.
Ton geld Wikipedia.
De uitdrukking ton is spreektaal, en zal men, mede vanwege de verwarring over de exacte betekenis, in officiƫle en juridische documenten niet aantreffen. Daar wordt altijd een hoeveelheid geld in cijfers en woorden exact weergegeven. Men spreekt in een contract dus niet over een koopprijs van 5 ton, maar over een koopprijs van EUR 500.00000, vijfhonderdduizend euro en nul cent. Voor de verklaring van de naam zijn twee theorieƫn.: In 1839 is het gewicht van de gulden verlaagd van 10766, gram naar 10 gram toentertijd zilver. Uit die tijd stamt de uitdrukking om 100.000 gulden aan te duiden, want 100.000 10 gram 1000 kg, gelijk aan het gewicht van 1 ton.

Contacteer ons