Resultaten voor woordenboek duits nederlands online

woordenboek duits nederlands online
Puzzelwoordenboek Woordenboek.NU Aanvraag overzicht.
Agape is een Grieks woord en wordt in het Nederlands vertaald met liefde, hoewel dit een verarming is van het woord agape en zijn volledige betekenis. Met a'gape' wordt een door beginselen geleide of beheerste liefde bedoeld. Ze kan al dan niet genegenheid en warme gevoelens inhouden.
Taalgidsen woordenboeken kopen? Online boeken kopen bookspot.be.
Populaire genres tips. Muziek dvd's' en blu-rays. 2 Cd's' voor 16., Klassiek voor jou: nu met gratis cd. Nieuw: Niels Destadsbader. Populaire platforms meer. Nieuw: FIFA 20. Pre-order Call Of Duty MW 2019. Top 50 boeken. Boeken in de media.
Rabobank Particulieren.
Kom maar op met de toekomst. Check je verzekeringen. Check: hoeveel heb jij straks nodig? Nieuwe betaalwet PSD2 van kracht. Growing a Better World Together. Samen werken aan een betere wereld, dat is wat de Rabobank zich tot doel stelt.
Beginpagina Genootschap Onze Taal Onze Taal.
In het februari-maartnummer van ons tijdschrift Onze Taal staat een interview met Jan Siebelink, auteur van het Boekenweekgeschenk. Andere onderwerpen: woorden die dankzij doelbewuste acties de Van Dale hebben gehaald, de taal van de Elfstedentocht, het schoolvak Nederlands en de voordelen van gebarentaal voor horenden.
Online boeken en kantoorartikelen bestellen Bruna.nl.
Prisma miniwoordenboek Spaans-Nederlands Nederlands-Spaans. Dit product is niet leverbaar. Gebonden Bekijk 1 uitvoeringen. Standaard Nederlands Turks Woordenboek. Standaard Nederlands Turks Woordenboek. Dit product is niet leverbaar. Gebonden Bekijk 1 uitvoeringen. Van Dale groot woordenboek Duits-Nederlands. Van Dale groot woordenboek Duits-Nederlands.
Google Translate.
Meertalig woordenboek Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans.
Iedereen die teksten naar het Duits vertaalt herkent wellicht het volgende probleem. We hebben vaak de neiging om Nederlandse spreekwoorden. admin 2018-10-31T2052060000: Technisch woordenboek Nederlands, Engels, Frans, Duits. Sommige terminologie is zo specifiek dat het niet in een gewoon woordenboek staat.
Online Duits Nederlands vertaler.
Het veranderen van de richting van de vertaling: Nederlands Duits vertaler online Nederlands Duits vertaling. Duits Nederlands Vertaling Duits Nederlands Woordenboek Vertalen Duits naar Nederlands Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau! Elke taal Nederlands.

Contacteer ons