Meer resultaten voor woordenboek duits nederlands online

woordenboek duits nederlands online
Puzzelwoordenboek Woordenboek.NU Aanvraag overzicht.
Agape is een Grieks woord en wordt in het Nederlands vertaald met liefde, hoewel dit een verarming is van het woord agape en zijn volledige betekenis. Met a'gape' wordt een door beginselen geleide of beheerste liefde bedoeld. Ze kan al dan niet genegenheid en warme gevoelens inhouden.
Taalgidsen woordenboeken kopen? Online boeken kopen bookspot.be.
Muziek dvd's' blu-rays. Film Tv Sale. Nieuw: Game of Thrones 8. Gratis bioscoopkaartje bij 2 films. Populaire genres tips. Muziek dvd's' en blu-rays. Muziek tijdelijk afgeprijsd. Nieuw: MNM Big Hits best of 2019. Populaire platforms meer. Sale tot 70% korting.
Rabobank Particulieren.
Kom maar op met de toekomst. Check je verzekeringen. Check: hoeveel heb jij straks nodig? Nieuwe betaalwet PSD2 van kracht. Growing a Better World Together. Samen werken aan een betere wereld, dat is wat de Rabobank zich tot doel stelt.
Beginpagina Genootschap Onze Taal Onze Taal.
In het februari-maartnummer van ons tijdschrift Onze Taal staat een interview met Jan Siebelink, auteur van het Boekenweekgeschenk. Andere onderwerpen: woorden die dankzij doelbewuste acties de Van Dale hebben gehaald, de taal van de Elfstedentocht, het schoolvak Nederlands en de voordelen van gebarentaal voor horenden.
Online boeken en kantoorartikelen bestellen Bruna.nl.
Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands. Dit product is online uitverkocht. Probeer het in jouw Bruna. Paperback Bekijk 1 uitvoeringen. Toevoegen aan verlanglijst. Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands-Engels. Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands-Engels. Dit product is online uitverkocht. Probeer het in jouw Bruna. Paperback Bekijk 1 uitvoeringen. Toevoegen aan verlanglijst. Prisma woordenboek Duits-Nederlands.
Google Translate.
Meertalig woordenboek Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans.
Iedereen die teksten naar het Duits vertaalt herkent wellicht het volgende probleem. We hebben vaak de neiging om Nederlandse spreekwoorden. admin 2018-10-31T2052060000: Technisch woordenboek Nederlands, Engels, Frans, Duits. Sommige terminologie is zo specifiek dat het niet in een gewoon woordenboek staat.
Online Duits Nederlands vertaler.
Free online machine translation services.: Google Translator free online translator from Google Microsoft Translator free online translator from Microsoft. Duits Sprekers: 200.000.000 Landen: Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Itali, Bozen, Liechtenstein, Luxemburg, Frankrijk, Denemarken, Belgi, Polen, Namibi., Nederlands Sprekers: 27.000.000 Landen: Nederland, Belgi, Brussel, Suriname, Aruba, Nederlandse Antillen, Frankrijk, Duitsland., Het Nederlands is binnen de groep van Indo-Europese talen een West-Germaanse taal die wereldwijd door circa 23 miljoen mensen als moedertaal en/of cultuurtaal wordt gesproken. Nederlands wordt in Europa als officile taal erkend in Nederland en in Belgi, en buiten Europa in Suriname en op de Nederlandse Antillen en Aruba. Wikipedia: Dutch language. De huidige pagina wordt: Online Duits Nederlands vertaler. Het veranderen van de richting van de vertaling: Nederlands Duits vertaler online Nederlands Duits vertaling. Duits Nederlands Vertaling Duits Nederlands Woordenboek Vertalen Duits naar Nederlands Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau!

Contacteer ons